Η Microsoft Ελλάς παρουσιάζει τα Windows 8 σε επαγγελματίες

Η Microsoft Ελλάς ανακοίνωσε ότι διοργανώνει εκδηλώσεις (roadshows) σε διάφορες ελληνικές πόλεις για την παρουσίαση των νέων Windows 8 σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την εμπορία και πώληση προϊόντων λογισμικού και υλικού (hardware).

Στόχος των παρουσιάσεων είναι η γνωριμία και η εξοικείωση των συγκεκριμένων επαγγελματιών με τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Εκτός από τα Windows 8, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Office 2013, την επόμενη έκδοση της «σουίτας γραφείου» της Microsoft, καθώς και για τον Windows Server 2012, ο οποίος ήδη διατίθεται στην αγορά.
Οι πόλεις όπου θα λάβουν χώρα οι παρουσιάσεις και οι αντίστοιχες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, είναι οι εξής: Ρόδος (30/10), Ιωάννινα (1/11), Θεσσαλονίκη (5/11), Καβάλα (6/11), Χανιά (14/11), Ηράκλειο (15/11), Καλαμάτα (19/11), Πάτρα (21/11) και Λάρισα (3/12). Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με χορηγία των εταιριών Intel (χρυσός χορηγός), Toshiba (ασημένιος χορηγός), Dell (χάλκινος χορηγός), Infoquest και Logicom (υποστηρικτές).
Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα ανά πόλη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://www.microsoft.com/hellas/events/W8_Roadshow.aspx, όπου θα μπορούν να δηλώσουν και συμμετοχή για τη διοργάνωση που τους ενδιαφέρει.