Άνοιξαν οι εγγραφές για το WOWZAPP 2012

Το event θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 30 τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο, ανάμεσα τους η Ινδία, το Πακιστάν, η Τουρκία η Φινλανδία και η Ελλάδα. Συμμετέχοντες από αυτές τις χώρες θα δουλέψουν σε ομάδες προκειμένου να αναπτύξουν εφαρμογές οι οποίες θα δημοσιευτούν στο Windows Store.

Στην Ελλάδα, το WOWZAPP 2012 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 14:00 έως την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 21:00, στο The Hub Events, Αλκμήνης 5 στα Κάτω Πετράλωνα.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του event στην διεύθυνση http://wowzapp2012athensgreece.eventbrite.co.uk.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στους πόρους που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τις εφαρμογές τους, όπως το Visual Studio 2012 Express για τα Windows 8 καθώς και έναν δωρεάν κωδικό εγγραφής στο Windows Store.

Θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους, ενώ ειδικοί προγραμματιστές και εκπαιδευτές θα είναι σε ετοιμότητα να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να τους βοηθήσουν να υποβάλλουν τις εφαρμογές τους στο Windows Store.