Το Football Manager 2014 στην Ελλάδα την Πέμπτη

Το Football Manager 2014 για PC, Mac & Linux κυκλοφορεί στις 31 Οκτωβρίου στην Ελλάδα. Δ

Μάλιστα για πρώτη φορά το διάσημο παιχνίδι θα είναι στην Ελληνική γλώσσα. Η απόφαση της εταιρείας ήρθε μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το Football Manager 2013 στην Ελληνική αγορά και τις πωλήσεις ρεκόρ που σημείωσε.

Το FM 2014 επίσης προσφέρει μία σειρά από τεχνικές καινοτομίες με το game να είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά σε Linux ενώ παράλληλα έχουμε την προσθήκη της τεχνολογίας 'cloud save' πράγμα που σημαίνει ότι οι managers τώρα μπορούν να συνεχίζουν την καριέρα τους από οποιοδήποτε computer χρησιμοποιούν οπουδήποτε στον κόσμο.

Η νέα 3D Μηχανή Αγώνα έχει δεχθεί τεράστιες βελτιώσεις όπως βελτιωμένη Τεχνίτη Νοημοσύνη, βελτιωμένο φωτισμό και animations παικτών, ατομικά μοντέλα και εμφανίσεις για τους παίκτες, πιο ρεαλιστικές αντιδράσεις στα τεκταινόμενα εντός του γηπέδου, και μία μεγάλη γκάμα από βελτιώσεις που συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν την πιο όμορφη και γρήγορη Μηχανή Αγώνα FM μέχρι τώρα.

Στο παιχνίδι οι διαπραγματεύσεις Συμβολαίων είναι πιο ρεαλιστικές αφού γίνονται παρεμβάσεις και οι managers και τα διοικητικά συμβούλια εκφράζουν απαιτήσεις.