Ο Sinofsky έκανε skateboard επάνω στο Microsoft Surface!

Έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο επέλεξε ο Steven Sinofsky, ο επικεφαλής του τμήματος Windows της Microsoft για να μας δείξει την αντοχή των νέων συσκευών της σειράς Surface.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Twitter τον δείχνουν να κάνει skateboard χρησιμοποιώντας ένα Microsoft Surface στο οποίο είχε κολλήσει τέσσερις ρόδες. Οι φωτογραφίες δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης αφού μια από αυτές δείχνει τον Sinofsky εν κινήσει επάνω στο tablet χωρίς κανένα στήριγμα.

Το tablet μάλιστα όχι μόνο δεν έσπασε στα δυο αλλά δεν έπαθε την παραμικρή γρατζουνιά. Με την χρήση Gorilla Glass και σασί από μαγνήσιο οι νέες συσκευές της Microsoft είναι εξαιρετικά ανθεκτικές, σε αντίθεση με συσκευές ανταγωνιστικών εταιρειών οι οποίες πιθανότατα δεν θα είχαν την ίδια κατάληξη σε αντίστοιχο εγχείρημα.

Είναι σίγουρο πως η Microsoft στοχεύει τόσο τους απλούς όσο και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, οι οποίοι θέλουν μια συσκευή με στιβαρή κατασκευή για την δουλειά τους. Δείχνοντας πως το Surface μπορεί να αντέξει ακόμα και έναν άνθρωπο να κάνει skateboard πάνω του, o Sinofsky ελπίζει να πείσει αρκετούς από αυτούς να αλλάξουν το laptop ή το netbook τους με ένα Surface.