Πέρασε ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Instagram για το Android

Σαν χθες, πριν ακριβώς από ένα χρόνο, το Instagram έκανε την εμφάνισή του στο Android, ικανοποιώντας έτσι τους χρήστες του λειτουργικού συστήματος της Google, που το περίμεναν πως και πως.

Μάλιστα αυτό αποδείχθηκε, αφού σύμφωνα με τους υπεύθυνους της γνωστής εφαρμογής, το 50% των χρηστών προέρχονται από τοAndroid.

“Το Insagram για την πλατφόρμα του Android, βοήθησε πάρα πολύ ώστε να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί η κοινότητά μας σε ολόκληρο τον κόσμο”, αναφέρει σε σχετικό post ο Philip McAllister, μηχανικός του Instagram.

Και συνεχίζει λέγοντας πως “σημαντικές εκδηλώσεις όπως το φεστιβάλ Cirio de Nazare στη Βραζιλία, τα 85α γενέθλια του βασιλιά της Ταϊλάνδης ή οι καταιγίδες στη Μαλαισία, είναι μερικά από τα γεγονότα που έχουν αποθανατίσει οι χρήστες και τα έχουν μοιράσει σε όλο τον κόσμο με έναν τρόπο που δεν έχει ξανασυμβεί”.

Να θυμίσουμε εδώ πως η γνωστή εφαρμογή, υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις Android από τη Froyo 2.2 και μετά, ενώ η αντίστοιχη εφαρμογή για το iOS είχε κάνει την εμφάνισή της στο App Store της Apple το 2010.