Το PicsArt αναδεικνύει την καλλιτεχνική σας φύση!

Το PicsArt είναι ίσως το πιο πλήρες δωρεάν εργαλείο, σε ότι έχει να κάνει με την επεξεργασία εικόνας και τη διόρθωση σφαλμάτων του κλείστρου της κάμερας. Εκτός όμως από ένα πολύ ικανό βοηθητικό πρόγραμμα, είναι και ένα φόρουμ για τους λάτρεις της φωτογραφίας καθώς και ένα πολύ εύκολο εργαλείο διαμοιρασμού του υλικού σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Όλα τα παραπάνω, συνδυάζονται με το πολύ απλό και εύκολο στη χρήση γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί τόσο από αρχάριους όσο και από πιο απαιτητικούς χρήστες.

Το PicsArt διαθέτει ένα κοινωνικό δίκτυο που συνδέει τους χρήστες του και τους επιτρέπει να προβάλουν τις φωτογραφίες τους και της δημιουργικότητά τους σε άλλους. Φυσικά, μπορεί να συνδεθεί με λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, το Twitter και άλλα.

Το PicsArt επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώνουν τις εικόνες τους με τον τρόπο που θέλουν και εκφράζουν έτσι τη δημιουργικότητά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εφαρμογή επίσης προσφέρει δυνατότητες επεξεργασίας πολλών φωτογραφιών ταυτόχρονα για τη δημιουργία κολάζ από εικόνες μέσα από διάφορες προεπιλεγμένες μορφές.

Η εφαρμογή έχει κυκλοφορήσει στο Google Play από το Νοέμβριο του 2011 και έχει ήδη κερδίσει το καταναλωτικό κοινό, φτάνοντας τα 30 εκατομμύρια downloads και τις 661.941 θεάσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google. Η τελευταία της ενημέρωση έγινε στις 11 Μαρτίου 2013 ενώ είναι εντελώς δωρεάν. Τέλος, το PicsArt βρήκε το δρόμο του προς το iOS, με την εφαρμογή να είναι πλέον διαθέσιμη και για τους χρήστες iPhone και iPad.