Αναβαθμίστηκε η λειτουργία του BlackBerry World

Η RIM ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος, με τους χρήστες να έχουν πλέον τη δυνατότητα να αγοράζουν τραγούδια, ολόκληρα άλμπουμ μουσική, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.
 

Όπως αναμενόταν, η εταιρία διατήρησε την πολιτική της όσον αφορά τις τιμές, με το κόστος να κυμαίνεται στα 8 με 12 δολάρια για έναν ολόκληρο δίσκο και από 0.99 έως 1.49 για κάθε ξεχωριστό τραγούδι.

Στις σειρές, το κάθε επεισόδιο θα κοστίζει 1.99 δολάρια, ιδανική επιλογή για όσους δεν πρόλαβαν να το δουν την ώρα προβολής του, ενώ στις ταινίες οι τιμές διαφέρουν, δίνοντας όμως την επιλογή είτε ενοικίασης είτε αγοράς.

Επιπλέον υπάρχουν demos για όλα τα τραγούδια, όμως είναι χαρακτηριστική η έλλειψη trailers για τις σειρές και τις ταινίες. Μόνο για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων μπορεί να βρει κάνεις, κάποιο δείγμα.

Προς, το παρόν η νέα υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για όλες τις χώρες, όμως όσοι είχαν τη δυνατότητα να τη δοκιμάσουν, αναφέρονται με κολακευτικά λόγια, δείχνοντας μεγάλη αισιοδοξία για τι πρόκειται να ακολουθήσει με την περαιτέρω εξέλιξή της.