Η Samsung ανακοίνωσε τα Galaxy Star και Galaxy Pocket Neo

Η Samsung ανακοίνωσε δύο νέες προτάσεις προσιτών συσκευών, που θα βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα της Google. Οι συγκεκριμένες συσκευές έχουν σαν βασικό στόχο τις αναπτυσσόμενες αγοράς κυρίως της Ασίας, με την εταιρία να θέλει από νωρίς να πρωταγωνιστήσει σε αυτές.

Τα νέα Galaxy Star και Galaxy Pocket Neo έρχονται με τα ίδια χαρακτηριστικά και θα διαθέτουν οθόνη QVGA 3 ιντσών TFT LCD, 512MB μνήμης RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης έως και 32GB μέσω θύρας microSD, κάμερα 2 megapixel μπαταρία 1.200mAh, λειτουργικό σύστημα Android jelly Bean και επεξεργαστή στο 1GHz για το Star και στα 850MHz για το Pocket Neo.

Επίσης και οι δύο συσκευές θα υποστηρίζουν τις λειτουργίες Samsung ChatON και Intelligent Motion ενώ οι εκδόσεις θα είναι dualSIM με την επιλογή always on και ειδικό widget για τη εναλλαγή και διαχείριση των καρτών SIM.

Φυσικά, η κορεατική εταιρία ευελπιστεί πως όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις πολλές χαμηλές τιμές που θα διαθέτουν, θα είναι αρκετά ώστε να προσελκύσουν ένα μεγάλο κομμάτι από μία πραγματικά τεράστια πίτα, νέων πελατών.