Οι πωλήσεις του LG Optimus G Pro ξεπέρασαν ήδη τις 500.000

Με δεδομένες τις πολύ καλές κριτικές που έχει λάβει το Optimus G Pro της LG, από τον τύπο αλλά και τους καταναλωτές, δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η νέα συσκευή της εταιρίας κατάφερε να ξεπεράσει ήδη τον πρώτο στόχο της στον τομέα των πωλήσεων.

Η κορεατική εταιρία ανακοίνωσε πως η ναυαρχίδα της ξεπέρασε τις 10.000 πωλήσεις την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της, στις 21 Φεβρουαρίου, στην αγορά της Κορέας, ενώ μέχρι στιγμής έχει καταγράψει πωλήσεις που ξεπερνούν τις 500.000 συσκευές. 

Είναι φανερό πως το καταναλωτικό κοινό στην Κορέα, δείχνει ενθουσιασμένο με τα χαρακτηριστικά της συσκευής, που περιλαμβάνουν μία οθόνη 5,5 ιντσών τεχνολογίας True HD IPS+, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 600 με χρονισμό στα 1,7GHz για πολύ υψηλές επιδόσεις, στις οποίες συμβάλλουν και τα 2Gb μνήμης RAM.

Αν τα συνδυάζουμε όλα αυτά με την υποστήριξη δικτύων LTE για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και Internet, αλλά και την κάμερα των 13 megapixel, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε το λόγο που το Optimus G Pro είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη απειλή του Galaxy Note II στην αγορά των “phablets”.

Η κυκλοφορία του για τις υπόλοιπες αγορές δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως είναι δεδομένο, πως το ευρωπαϊκό και το αμερικανικό κοινό θα του επιφυλάσσει αντίστοιχη υποδοχή.