Νέες φωτογραφίες του Galaxy S IV

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της Samsung για την παρουσίαση του νέου Galaxy S IV, με τις ασιατικές ιστοσελίδες να έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής.

Η κινεζική ιστοσελίδα IT168 δημοσίευσε νέες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, που παρουσιάζουν την dualSIM έκδοση του νέου Galaxy.Επίσης μας αποκαλύπτει το βάρος και το πάχος της συσκευής καθώς και τις νέες λειτουργίες που αυτή θα έχει, όπως το eye-tracking(τεχνολογία αναγνώρισης της κίνησης των ματιών), το hover-selection για χρήση της οθόνης ακόμα και με γάντια αλλά και την τεχνολογίαSwiftKey που δίνει τη δυνατότητα στη συσκευή να προβλέπει αυτά που θέλει να πληκτρολογήσει ο χρήστης.

Εκτός από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, που έχουν γίνει γνωστά εδώ και πολύ καιρό, η IT168 μας αποκαλύπτει πως το πάχος τουGalaxy S IV δε θα ξεπερνά τα 7,7 χιλιοστά ενώ το βάρος θα φτάνει τα 138 γραμμάρια. Επίσης θα διαθέτει μπαταρία 2.600mAh που θα δίνει στη συσκευή αρκετές ώρες αναμονής και λειτουργίας.

Τέλος, να αναφέρουμε και την κίνηση της LG, που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της σημερινής παρουσίασης του Galaxy S IV για να διαφημίσει το νέο LG Optimus G. Τοποθέτησε δίπλα και επάνω από τις διαφημιστικές αφίσες της εκδήλωσης, κάποιες δικές της, που προκάλεσαν αίσθηση με τα σλόγκαν που αναγράφουν. Το “Be Ready for The Next Galaxy” της Samsung αντικαταστάθηκε με “LG Optimus G is Here for You Now”. Χρησιμοποιώντας μάλιστα, όπως και η Samsung, τον αριθμό “4” αντί της λέξης “for”.