Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Galaxy S IV

Μόλις λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του Galaxy S IV, διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες που δείχνουν τη νέα συσκευή τις Samsung. Η κορεατική εταιρία είχε καταφέρει, με μεγάλη επιτυχία, να κρατήσει μυστικό το σχεδιασμό τη νέας συσκευής, μέχρι να τον αποκαλύψει ένα κινεζικό φόρουμ πριν λίγη ώρα.

Το να παρουσιαστούν φωτογραφίες κινητών συσκευών σε κινεζικές ιστοσελίδες, δεν αποτελεί έκπληξη, ενώ συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ωστόσο, η σημερινές αποκαλύψεις δείχνουν απόλυτα αληθινές, παρουσιάζοντας τη νέα συσκευή τηςSamsung.

Στο σχεδιασμό, παρατηρούνται πολλές ομοιότητες με το Galaxy S III, με μεγαλύτερη οθόνη και λεπτότερο περίβλημα. Το μοντέλο που κάνει την εμφάνισή του στις φωτογραφίες έχει κωδική ονομασία Samsung GT-I9502, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε με σιγουριά ότι πρόκειται για το Galaxy S IV. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να έχει να κάνει με κάποια άλλη συσκευή που ετοιμάζει η εταιρία ή με κάποιο παλαιότερο πρωτότυπο μοντέλο που πλέον θα έχει εξελιχθεί.

Από την άλλη, στις μετρήσεις του συστήματος, φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά της συσκευής, που παραπέμπουν σε αυτά που έχουν ήδη γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για το Galaxy S IV.

Απομένουν μόλις τρεις ημέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του, στις 14 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, από τη Samsung, όπου και θα μάθουμε με βεβαιότητα αν οι συγκεκριμένες φήμες επιβεβαιωθούν, ή εάν η Samsung θα μας εκπλήξει με κάτι εντελώς διαφορετικό.