Νέα συσκευή της Motorola με λειτουργικό Android

Μία νέα συσκευή της Motorola, που δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι υπεύθυνοι της βιετναμέζικης ιστοσελίδας Tinhte. Η συσκευή, όπως φαίνεται θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Android, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν πρόκειται για το λεγόμενο “X Phone”.

Το παραπάνω συμπέρασμα βγαίνει από την έλλειψη μίας μεγάλης και εντυπωσιακής οθόνης αλλά και από την κωδική ονομασία της συσκευής, που είναι XT912A και παραπέμπει στο Motorola RAZR με κωδική ονομασία XT912. Βέβαια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τοποθετούν τη νέα συσκευή ανάμεσα στις κορυφαίες του είδους.

Το XT912A λοιπόν θα διαθέτει, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 720p, τον επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragon S4 Pro (ή και καλύτερο), επεξεργαστή γραφικών Adreno 320, 2GB μνήμης RAM, μπαταρία 2.000mAh και φυσικά λειτουργικό σύστημα Android (κατά πάσα πιθανότητα την τελευταία έκδοση 4.2.1 Jelly Bean).

Στο σχεδιασμό της, η νέα συσκευή παρουσιάζει “κυρτό” πίσω μέρος, μαύρο φινίρισμα και πολύ λεπτά περιθώρια μεταξύ οθόνης και σκελετού, ενώ αισθητή είναι η απουσία φυσικών πλήκτρων στο εμπρός μέρος.