Το LG Optimus G Pro αποκαλύπτεται

Το νέο “phablet” της LG είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα, όμως πλέον η κορεάτικη εταιρία αποκάλυψε πλήρως τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, καθώς και την τιμή που θα έχει όταν κυκλοφορήσει.
 

Το Optimus G Pro λοιπόν θα διαθέτει οθόνη IPS 5,5 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 και πυκνότητα εικονοστοιχείων 400ppi, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragon 600 με χρονισμό στα 1,7GHz, επεξεργαστή γραφικών Adreno 320 GPU, 2GBμνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 13 megapixel, εμπρόσθια κάμερα 2,1 megapixel,μπαταρία 3140mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.

Επίσης θα διαθέτει LTE για μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες 4G, ενώ θα προστεθεί η λειτουργία Dual Recording που θα του επιτρέπει την ταυτόχρονη λήψη βίντεο από τις δύο κάμερες.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του θα μάθουμε στην έκθεση MWC 2013 σε λίγες ημέρες, όμως μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει στην Κορέα με τιμή περίπου 670 ευρώ. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.