Το iWatch μοιάζει όλο και πιο πιθανό

Πολλές είναι πλέον οι εταιρίες που έχουν ασχοληθεί με τη δημιουργία ενός ρολογιού χεριού που θα συγχρονίζεται με τις φορητές μας συσκευές και θα μας ενημερώνει άμεσα για διάφορες ειδοποιήσεις όπως μηνύματα sms , κλήσεις, δημοσιεύσεις σε κοινωνικά δίκτυα και άλλα.

Πρόσφατα είχε παρουσιαστεί στην CES 2013, και ξεκίνησε την κυκλοφορία του, το Pebble, ανοίγοντας το δρόμο για αυτές τις συσκευές. Στο ίδιο μοτίβο κινείται, από ότι φαίνεται και η Apple με τις φήμες να τη θέλουν να ετοιμάζει το δικό της “έξυπνο” ρολόι.

Τα πολύ γνωστά ειδησεογραφικά πρακτορεία, Wall Street Journal και New York Times, εκτιμούν μάλιστα πως η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη από καμπυλωτό γυαλί, μία τεχνολογία που πρωτοείδαμε στο Willow Glass από την Corning Glass Technologies.Οι πληροφορίες όμως δεν κάνουν λόγο για το πιθανό σχέδιο του ρολογιού.

Βέβαια, ήδη έχουν κυκλοφορήσει στο Internet αρκετά σχέδια που είτε διέρρευσαν από την εταιρία, είτε είναι δημιουργήματα του κοινού, που σίγουρα όμως είναι πολύ εντυπωσιακά. Εμείς από τη μεριά μας ελπίζουμε να ακούσουμε σύντομα κάτι πιο "επίσημο" από την ίδια την Apple.