Ανακοινώθηκε το Grand X Pro από τη ΖΤΕ

H ΖΤΕ συνεχίζει να μας παρουσιάζει νέες συσκευές, δείχνοντας πως θέλει να κάνει δυναμική την παρουσία της στην αγορά των smartphone το 2013. Πλέον, ενισχύει ακόμα περισσότερο την γκάμα της με το νέο Grand X Pro.

Πρόκειται, για την πρόταση της εταιρίας για την μεσαία κατηγορία και θα διαθέτει οθόνη LCD 4,5 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720, διπύρηνο επεξεργαστή από τη MediaTek με χρονισμό στα 1,2GHz, 1GB μνήμης RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 8 megapixel, υποστήριξη dualSIM και λειτουργικό Android 4.0.4 ICS (Ice Cream Sandwich).

H ZTE έχει ήδη παρουσιάσει αρκετές ενδιαφέρουσες συσκευές, που περιμένουμε να δούμε και επίσημα στο MWC 2013 (Mobile World Congress). Ήδη έχουν ανακοινωθεί τα μοντέλα Nubia Z5, Blade C, Grand S, Grand Memo, U956 και V987, με τον Κινέζο κατασκευαστή να ήδη καταφέρει να αποσπάσει το ενδιαφέρον της τεχνολογικής κοινότητας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι χώρες κυκλοφορίας του Grand X Pro, ούτε και η τιμή του, η οποία αναμένεται να είναι αρκετά προσιτή για το κοινό. Περισσότερα θα μάθουμε σε λίγες ημέρες στην MWC.