Διέρρευσαν πληροφορίες για το ZTE Grand Memo

Η ZTE δεν παρουσίασε στην έκθεση CES 2013, την αναμενόμενη συσκευή smartphone P945, που οι πληροφορίες τότε ήθελαν να έρχεται με οθόνη 5,7 ιντσών.

Πλέον, αναμένουμε την παρουσίαση του ZTE Grand Memo (V981) από την κινεζική εταιρία στην επερχόμενη έκθεση MWC 2013, με την τεχνολογική ιστοσελίδα Engadget να έχει ήδη τη δυνατότητα να να ρίξει μία ματιά στις δυνατότητες του.

Μετά, την δημοσίευση από το Engadget, έγιναν γνωστά μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, που όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία βελτιωμένη έκδοση του P945.

Το Grand Memo λοιπόν, θα διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragon S4 Pro με χρονισμό στα 1,7GHz, κάμερα 13 megapixel και λειτουργικό σύστημα Adnroid 4.1.2 Jelly Bean.

Επίσης, θα διαθέτει δυνατότητα LTE συνδέσεων, επέκταση αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας microSD και θύρα microUSB για ανταλλαγή δεδομένων με ηλεκτρονικό υπολογιστή και κατά πάσα πιθανότητα για τη φόρτιση της συσκευής.

Πλέον περιμένουμε, την το διεθνές συνέδριο κινητής τηλεφωνίας, MWC 2013 για να μάθουμε περισσότερα, όμως έχει ήδη γνωστό πως εκτός του Grand Memo, η ZTE θα μας παρουσιάσει και ένα ακόμα smartphone με λειτουργικό σύστημα Firefox OS.