Η ZTE ετοιμάζει το Nubia Z7

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την κυκλοφορία του Nubia Z5 και η ZTE ετοιμάζει ήδη τον διάδοχό του. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν διαρροές από την Κίνα. Με τις ανακοινώσεις νέων τεχνολογιών να “πέφτουν βροχή” στην έκθεση CES 2013, η ηλεκτρονική κοινότητα ήδη ψάχνει να βρει την πρώτη συσκευή που θα ενσωματώσει όλα αυτά που είδαμε στο Las Vegas.

Από ότι φαίνεται, ο κλήρος έπεσε στην ZTE, με διαρροές από την Κίνα να κάνουν λόγο για το καινούριο “phablet” της εταιρίας, Nubia Z7. Η αλήθεια είναι, πως τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται είναι άκρως εντυπωσιακά και με δεδομένα τα άλματα της τεχνολογίας από χρονιά σε χρονιά, κάνεις δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι και αληθινά.

Το νέο Nubia Z7 λοιπόν θα διαθέτει, οθόνη 6,3 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440, οκταπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,4 GΗz, επεξεργαστή γραφικών ARM Mali Τ658 GPU, κάμερα 16 megapixel, αποθηκευτικό χώρο 128GB, κεραία LTE, το μελλοντικό λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Key Lime Pie και μπαταρία 4000mAh για την απαραίτητη ισχύ των παραπάνω.