Παρουσιάζεται το Find 5 από την Oppo

Σε μία βδομάδα από σήμερα θα παρουσιαστεί επίσημα από την Oppo, το νέο υβρίδιο κινητού τηλεφώνου και tablet, Find 5. Ήδη όμως διέρρευσε, σε διάφορους δικτυακούς τόπους, η επίσημη καρτέλα χαρακτηριστικών του, όπως επίσης και το γεγονός της κυκλοφορίας του στις Ηνωμένες Πολιτείες με τιμή 499 δολάρια (380 ευρώ).
    
Σύμφωνα λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας Gorilla glass 2 με ανάλυση 1920x1080 και πυκνότητα 441ppi (pixels per inch), τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm SnapDragon S4 με χρονισμό στα 1,5GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.
 
Επίσης, έγινε γνωστό πως η νέα συσκευή θα είναι "ξεκλείδωτη" και συμβατή με τα 3G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας T-Mobile, at&t και SIMPLEMobile. Τέλος, όσον αφορά την συνδεσιμότητα, η κινεζική εταιρία εφοδίασε το νέο Find 5 με WiFi, Bluetooth, NFC και δέκτη DLNA.
 
 
Η τιμή της νέας συσκευής το καθιστά άμεσο ανταγωνιστή του HTC Droid DNA, που θα είναι 100 δολάρια ακριβότερο για αγορά εκτός συμβολαίου. Πλέον περιμένουμε την επίσημη παρουσίασή της νέας συσκευής την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στο Πεκίνο όπου αναμένουμε να δούμε περισσότερες φωτογραφίες και το πότε και αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.