Η Oppo έρχεται στην ελληνική αγορά – Στις 4 Ιουλίου λανσάρει τα Find X5 Pro

Η Oppo έρχεται στην ελληνική αγορά – Στις 4 Ιουλίου λανσάρει τα Find X5 Pro

Είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως

Την έναρξη της δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η OPPO, που συγκαταλέγεται στις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο των «έξυπνων» συσκευών τεχνολογίας, κατέχοντας την τέταρτη θέση ανάμεσα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones παγκοσμίως και έχοντας ως στόχο να εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία brands στις προτιμήσεις των καταναλωτών και στην Ελλάδα.

Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στη σύσταση τοπικού γραφείου, το οποίο είναι υπεύθυνο για όλες τις δραστηριότητες στην Ελλάδα. Στόχος της OPPO, όπως αναφέρθηκε, είναι να αποσπάσει μερίδια αγοράς αντίστοιχα με εκείνα που έχει σε διεθνές επίπεδο και να διευρύνει σταδιακά τη γκάμα που θα διαθέτει στην ελληνική αγορά προϊόντων τεχνολογίας.

Συνολικά, η εταιρεία δίνει έμφαση σε προϊόντα, που συνδυάζουν κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όμορφο και πρακτικό σχεδιασμό, καθώς και ποιότητα κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές.

«Έχοντας αποδείξει ότι μπορούμε να μετατρέπουμε καινοτόμες ιδέες σε προϊόντα, εκτιμούμε ότι η Ελλάδα θα εξελιχθεί σε μία σημαντική αγορά για την OPPO», αναφέρει ο Mars Cui, Γενικός Διευθυντής της OPPO για την Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων. «Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε το ανθρώπινο ταλέντο που υπάρχει στην Ελλάδα, προκειμένου να αναπτύξουμε και να επεκτείνουμε το brand μας. Η διάθεση ενός αρκετά διευρυμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων και οι στρατηγικές συνεργασίες με παρόχους και αλυσίδες λιανικής διασφαλίζουν ότι θα παρουσιάσουμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης» επισημαίνει ο ίδιος.

Όπως ανακοινώθηκε, η OPPO κάνει το ντεμπούτο της με την εμπορική διάθεση από 4 Ιουλίου: των έξυπνων κινητών τηλεφώνων Find X5 Pro, με εντυπωσιακές δυνατότητες λήψης video, του Reno7 Lite 5G, με κορυφαία χαρακτηριστικά όσον αφορά στην κάμερα και του OPPO A96, που προσφέρει αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα. Επιπλέον, η OPPO λανσάρει στην ελληνική αγορά και τα true wireless ακουστικά Enco Air2 και Enco Buds.

Η OPPO, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ιδρύθηκε το 2004 και έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων κατασκευαστών «έξυπνων» συσκευών τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η OPPO παρουσιάζει σταθερά τα τελευταία χρόνια υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ιδίως στη μεσαία και την υψηλή κατηγορία συσκευών και στο πρώτο τρίμηνο του 2022 ήταν ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως.

Η OPPO έχει παρουσία σε 50 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 40.000 εργαζόμενους. Ο αριθμός των χρηστών των συσκευών της OPPO ξεπερνά τα 450 εκατ. ευρώ, ενώ τα προϊόντα της εταιρείας μπορεί να τα βρει σε περισσότερα από 280.000 σημεία λιανικής πώλησης σε ολόκληρο τον κόσμο.