Χρήσεις του iPad που δε γνωρίζατε

Μπορεί ο κόσμος να έχει «γεμίσει» με iPad, ωστόσο η πλειοψηφία των χρηστών το χρησιμοποιεί απλά για να σερφάρει στο διαδίκτυο, να ελέγχει τα email του και να παίζει παιχνίδια.

Δείτε παρακάτω μερικές χρήσεις του iPad που ενδεχομένως να μη γνωρίζατε, όπως παρουσιάστηκαν σε ένα σχετικό αφιέρωμα του BusinessInsider.

Παίξτε χαρτιά

Την επόμενη φορά που θα θέλετε να παίξετε χαρτιά, αλλά θα σας λείπει η τράπουλα, κατεβάστε την εφαρμογή Card Table και μετατρέψτε το iPad σας σε… «τσόχα». Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα iPhones τους για να κρατούν τα χαρτιά στα «χέρια» τους.

Περιηγηθείτε στις ρυθμίσεις μιας εφαρμογής γρήγορα με τη βοήθεια του Siri

Όταν έχετε μια εφαρμογή ανοιχτή στο iPad, κρατήστε πατημένο το homebutton για να «ξυπνήσετε» το Siri και πείτε «Settings».

Δείτε δωρεάν (και νόμιμα) ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα με το Crackle

Μπορεί να μην σας προσφέρει τις τελευταίες κυκλοφορίες, ωστόσο διαθέτει μια αρκετά ικανοποιητική συλλογή για να ψυχαγωγηθείτε.

Χρησιμοποιήστε το ως δεύτερη οθόνη

Μετηνεφαρμογή Air Display 2 μπορείτεναχρησιμοποιήσετετο iPad ή iPad Mini ωςδεύτερηοθόνη.

Δημιουργήστε εικονικά home ή sleepbuttons

To Assistive Touch σάς δίνει άμεση πρόσβαση σε εικονικές εκδοχές όλων των λειτουργικών κουμπιών του iPad, όπως τα Home, sleep, volume ή lockscreen. Για να το ενεργοποιήσετε ακολουθήστε τα εξής βήματα: Settings > General > Accessibility > AssistiveTouch.

Μετατρέψτε το σε οθόνη για arcade παιχνίδια

Με το Joypad μπορείτε να παίξετε περίπου 50 διαφορετικά στιλ παιχνιδιών στο iPad σας, χρησιμοποιώντας ως κοντρόλ το iPhone. Οι εφαρμογές JoypadGameConsole και JoypadGameController διατίθενται δωρεάν για iPad και iPhone αντίστοιχα.