Ξέφρενο πάρτι στο Λονδίνο, στην πρεμιέρα του Xbox One

Πανζουρλισμός επικράτησε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην πλατεία Λέτσεστερ στο κέντρο του Λονδίνου, όπου έκανε πρεμιέρα η πολυαναμενόμη νέα κονσόλα παιχνιδιών της Microsoft.

Εκατοντάδες φαν του Xbox One έσπευσαν να αγοράσουν πρώτοι την παιχνιδομηχανή της εταιρείας και οι υπεύθυνοι φρόντισαν να τους αποζημιώσουν για την βραδινή επιδρομή με ένα μεγάλο πάρτι,που περιλάμβανε από ζόμπι μέχρι Ρωμαίους στρατιώτες!

"Είμαι εξαντλημένος, αλλά άξιζε το κάθε λεπτό. Σηκώθηκα στις 4 το πρωί για να πιάσω θέση. Είμαι σχεδόν 24 ώρες στο πόδι" δήλωσε στο Euronews o Τσάρλι, ο τυχερός που απέκτησε πρώτος το πολυπόθητο κουτί.

"Έχω 4 παιδιά και ένα σύζυγο που έχει μανία με τα γκάτζετ. Αν δεν ήμουν εδώ, η ζωή μου δε θα είχε νόημα", είπε ενθουσιασμένη η Άλισον.

Το Xbox One κυκλοφορεί μόλις μια εβδομάδα μετά το PlayStation 4s της ανταγωνίστριας Sony και ρίχνεται εντυπωσιακά στη μάχη του ανταγωνισμού.

Η νέα κονσόλα της Microsoft κοστίζει περίπου 100 δολάρια περισσότεροαπό το PS4, ωστόσο το Xbox One headset δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία και πωλείται ξεχωριστά.