Apple Watch: Ναι, υπάρχει και μια ακόμη πιο… ακριβή εκδοχή του

Πολλά πράγματα μπορεί να κάνει κανείς με 177.000 δολάρια: να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο (όχι μόνο ένα), να αποπληρώσει ένα μεγάλο μέρος ενός δανείου για ένα σπίτι ή… να αγοράσει ένα limited edition Apple Watch.

Η πολυτελέστατη εκδοχή του πιο εξελιγμένου, τεχνολογικά, ρολογιού στον κόσμο βγαίνει σε χρυσό 24 καρατίων, σε ροζ χρυσό ή πλατίνα και σε μια μεγάλη ποικιλία από λουράκια πολυτελείας, συμπεριλαμβανομένου ενός από δέρμα κροκόδειλου ή πύθωνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμη να το διακοσμήσουν με ένα διαμάντι ενός καρατίου, καθώς και με μικρότερα ακόμη διαμαντάκια στο λουράκι.

Τα ρολόγια υπερπολυτελείας αποτελούν μέρος της σειράς ακριβών δώρων της εταιρείας Goldgenie από τη συλλογή Apple Watch Spectrum Collection.

Όπως αναφέρει η MailOnline βγαίνουν σε μεγέθη 38mm και 42mm, με τις τιμές να κυμαίνονται από 3.000 έως 177.000 δολάρια, ανάλογα με τα «έξτρα» που προσθέτει κανείς στα ρολόγια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το δέρμα πύθωνα είναι πιστοποιημένο Cites (Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Απειλούμενων Ειδών Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας, η οποία αποσκοπεί στην προστασία των διαφόρων ζώων και φυτών από το παράνομο εμπόριο).

Η εταιρεία, που εδρεύει στο Λονδίνο, αναμένει υψηλή ζήτηση για τα ειδικά προσαρμοσμένα Apple Watch που διαθέτει, καθώς εκατοντάδες από τους πάμπλουτους πελάτες της (όπως οι: Diddy, Beckham και Tyrese Gibson) έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη συλλογή αυτή.