Τι αλλάζει από σήμερα στον Πίνακα Ελέγχου της Google

Τι αλλάζει από σήμερα στον Πίνακα Ελέγχου της Google

Με στόχο την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών

Αλλαγές στον Πίνακα Ελέγχου ανακοίνωσε σήμερα η Google. Πρόκειται για τον ιστότοπο που είναι ανοικτός σε όλους τους χρήστες, ώστε να ενημερώνονται για τα προϊόντα της εταιρείας που χρησιμοποιούν αλλά και τα δεδομένα που συνδέονται με αυτά.

Οι αλλαγές γίνονται προκειμένου να προστατευτούν ακόμη περισσότερο τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Οι νέοι όροι ανακοινώθηκαν σήμερα και η υπηρεσία, για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, θα είναι διαθέσιμη στις αρχές της επόμενης

Οι αλλαγές, οι οποίες θα βασίζονται στις τάσεις που εμφανίζονται από τη χρήση των υπαρχόντων εργαλείων και των στοιχείων απορρήτου.

Επιπλέον, επειδή οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των χρηστών ολοένα αυξάνονται, η Google επανασχεδίασε τον Πίνακα Ελέγχου, ώστε να είναι ευκολότερη η χρήση του. Η πιο σημαντική, ίσως, αλλαγή είναι η βελτίωση της ευχρηστίας στις οθόνες αφής, ώστε ο Πίνακας να λειτουργεί το ίδιο αποδοτικά σε όλες τις συσκευές. Επίσης, η εταιρεία έκανε πιο εύκολη για τους χρήστες τη δυνατότητα να μπορούν να βλέπουν το σύνολο των προϊόντων της Google που χρησιμοποιούν και των δεδομένων τους σε καθένα από αυτά.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία, η δημιουργία εργαλείων που βοηθούν τους χρήστες να κατανοήσουν τα δεδομένα που αποθηκεύονται στον «Λογαριασμό» τους καθώς και ο έλεγχος απορρήτου, υπόκεινται σε μία διαρκή και συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει η Google στους χρήστες της παγκοσμίως.

Παρακαλούμε περιμένετε ...