Νέα mid-range συσκευής από την HTC με το E1

Με λειτουργικό Android Jelly Bean και τιμή περίπου 225 ευρώ

Η HTC συνεχίζει τις ανακοινώσεις κινητών συσκευών, παρουσιάζοντας μας αυτή τη φορά, έναν εκπρόσωπο της για τη μεσαία κατηγορία. Πρόκειται για το HTC E1, που θα αποτελέσει σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή για την τιμή, που φημολογείται ότι θα έχει στην αγορά.

Η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη Super LCD2 4,3 ιντσών με ανάλυση 800x480, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,15GHz, 1GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 5 megapixel με LED Flash με δυνατότητα εγγραφής βίντεο 720p και εμπρόσθια κάμερα 2,1 megapixel.

Επίσης θα ενσωματώνει την τεχνολογία Beats Audio, που εγγυάται πολύ καλή απόδοση ήχου, μπαταρία 2.100mAh, λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean με το περιβάλλον να ρυθμίζεται από το HTC Sence 4.0+ UI αλλά και τη δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM (dualSIM).

Η κυκλοφορία του μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο για την αγορά της Κίνας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το πότε και αν θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο. Παρόλα αυτά, η τιμή του είναι άκρως δελεαστική, αφού θα κυμανθεί στα 225 ευρώ!