Γνωρίστε το νέο M7 της HTC

Το 2012, αποδείχθηκε “γρουσούζικο” για τη γνωστή εταιρία κατασκευής κινητών συσκευών, HTC. Οι υπεύθυνοι τις εταιρίας ελπίζουν πως με τη νέα χρονιά θα καταφέρουν να ανακτήσουν το μερίδιο τους στην αγορά, και η κυκλοφορία του M7 είναι η πρώτη κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα HTC Source έχει πολλά κοινά με ένα σχέδιο που είχε κυκλοφορήσει στο Internet λίγο καιρό πριν, με βασική διαφορά ότι πλέον μιλάμε για αληθινή απεικόνιση.

Αυτό που με μία πρώτη ματιά προκαλεί έκπληξη, είναι το γεγονός πως η HTC χρησιμοποιεί παρόμοιο σχεδιασμό με το 8X, την αντίστοιχη Windows Phone συσκευή της εταιρίας, παρά το γεγονός ότι η Microsoft, όπως είχε διαρρεύσει, έθετε ως όρο στους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν διαφορετικό σχεδιασμό για τις συσκευές με διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.

Πάντως, σύμφωνα με την HTC Source, δεν αποκλείεται να δούμε μερικές τροποποιήσεις στην τελική μορφή της συσκευής, με κυριότερες κάποιες χρωματικές αλλαγές, περισσότερο για την αισθητική της συσκευής.Μία αλλαγή που επίσης προκαλεί έκπληξη είναι η τοποθέτηση του πλήκτρου “Home”, στην κάτω δεξιά γωνία του κινητού και όχι χαμηλά στο κέντρο όπως συνηθίζεται.

Μάλιστα, στις τελευταίες διαρροές από το Android Police, παρουσιάζεται και το νέο περιβάλλον της HTC για το σύστημα του Android, με την ονομασία Sence 5, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επιβεβαίωση αν πρόκειται για πραγματικότητα ή για απλές φήμες.