Τίτλοι τέλους για τον Internet Explorer μετά από 27 χρόνια λειτουργίας – Καταργείται

Τίτλοι τέλους για τον Internet Explorer μετά από 27 χρόνια λειτουργίας – Καταργείται

Από τις 15 Ιουνίου δεν θα κυκλοφορούν, πλέον, σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων

Τέλος εποχής για τον Internet Explorer της Microsoft. Το πρόγραμμα περιήγησης λειτούργησε για 27 χρόνια kai από αύριο καταργείται οριστικά

Από το 2015 η Microsoft έχει αντικαταστήσει τον Internet Explorer με το Microsoft Edge για να συμπέσει με την κυκλοφορία των Windows 10. Τερματίζοντας την υποστήριξη, αυτό σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορούν πλέον σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων.

Η υποστήριξη της Microsoft για την τελική έκδοση, το Internet Explorer 11, διατηρήθηκε, παρόλο που οι περισσότεροι χρήστες δεν το χρησιμοποιούσαν πια. Τερματίζοντας την υποστήριξη, αυτό σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορούν πλέον σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων, τονίστηκε στον ΣΚΑΪ.

Μόλις το 0,45% των χρηστών του Διαδικτύου εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το Internet Explorer, σύμφωνα με το Statcounter. «Η εφαρμογή Internet Explorer 11 για υπολογιστές θα αποσυρθεί και θα τεθεί εκτός υποστήριξης στις 15 Ιουνίου 2022, για ορισμένες εκδόσεις των Windows 10», ανέφερε η εταιρεία σε σχετική ανάρτηση που είχε κάνει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...