Netflix: Πώς θα «καθαρίσετε» την αρχική οθόνη

Netflix: Πώς θα «καθαρίσετε» την αρχική οθόνη

Aπό σειρές ή ταινίες που δεν παρακολουθείτε πλέον

Πόσες φορές έχετε σταματήσει να παρακολουθείτε μια σειρά, ταινία ή σόου στο Netflix που δεν σας άρεσε, μετά από μόλις λίγα λεπτά; Και μπορεί να επιστρέφετε στην αρχική οθόνη, ωστόσο δεν έχετε απαλλαγεί τελείως από την άτυχη επιλογή σας, αφού αυτή θα σας… στοιχειώνει στη «συνέχιση παρακολούθησης». Το Netflix φέρνει επιτέλους μια λύση γι' αυτό.

Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming έχει αρχίσει να κυκλοφορεί μια ενημέρωση για τις εφαρμογές της σε όλες τις συσκευές. Η νέα έκδοση φέρνει μαζί της μια νέα δυνατότητα «καθαρισμού» της λίστας «συνέχιση παρακολούθησης» κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες του Netflix μπορούν πλέον να αφαιρέσουν από αυτήν τις εκπομπές ή τις ταινίες που δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν πλέον.

Γι' αυτό, οι χρήστες του Netflix θα πρέπει απλώς να κάνουν κλικ σε ό,τι θέλουν να αφαιρέσουν από τη λίστα. Στη συνέχεια, κάτω από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται στα αριστερά, μπορούν να επιλέξουν «Κατάργηση από τη συνέχιση παρακολούθησης» και να το διαγράψουν. Οι χρήστες μπορούν, παράλληλα, να αναιρέσουν την ενέργεια κάνοντας κλικ στο κουμπί «πίσω βέλος» στο ίδιο σημείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix, η ενημέρωση θα είναι επίσης διαθέσιμη στις εφαρμογές για κινητά, τηλεοράσεις, αλλά και για τη διαδικτυακή ιστοσελίδα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να τη δούμε ακόμα και στην εφαρμογή για το PlayStation.

Η νέα λειτουργία θα βοηθήσει τους χρήστες να διατηρήσουν τη «συνέχιση παρακολούθησης» καθαρή και γεμάτη μόνο από περιεχόμενο που επιθυμούν να απολαύσουν περαιτέρω.

Κάτι που είχε γίνει λαϊκή απαίτηση εδώ και καιρό από τους συνδρομητές.

Συνδέθηκε, δε, με ένα tweet ενός χρήστη του Netflix που ζητούσε τη δυνατότητα να αφαιρέσει περιεχόμενο από ορισμένες λίστες. Το Netflix ξεκίνησε λοιπόν με την πιο σημαντική ίσως λίστα.

Είναι εύκολο άλλωστε να μαντέψει κανείς ότι οι περισσότεροι χρήστες βασίζονται σε αυτήν για τον καθημερινό χρόνο που αφιερώνουν στο Netflix.

Αμέτρητες φορές έτσι δεν έχεις όρεξη και χρόνο να περιηγηθείς στην ατελείωτη λίστα περιεχομένου και απλώς θέλεις να πατήσεις το κλικ για να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου κωμική σειρά για λίγο.

Με τη νέα δυνατότητα του Netflix, η ζωή σου θα γίνει πιο εύκολη.