Απίθανα τρικ που κάθε χρήστης της Google πρέπει να ξέρει

Απίθανα τρικ που κάθε χρήστης της Google πρέπει να ξέρει

Βελτιώνουν τις αναζητήσεις και κερδίζεις χρόνο και κόπο

Εκατομμύρια άνθρωποι στρέφονται κάθε μέρα στο search της Google για όλων των λογιών τις αναζητήσεις.

Πολλοί ωστόσο δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες της μηχανής αναζήτησης, χάνοντας σε χρόνο και ποιότητα αποτελεσμάτων.

Τρόποι να βελτιώσεις τις αναζητήσεις υπάρχουν πολλοί και οι περισσότεροι είναι πια γνωστοί. Χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο πως δεν έχουμε πολλά ακόμα τρικ στη φαρέτρα μας...

Καιρός

Η μηχανή αναζήτησης μπορεί να σου εμφανίσει αμέσως τον καιρό για μια περιοχή, γράφοντας απλώς «καιρός» και τον ταχυδρομικό κώδικα του σημείου που μας ενδιαφέρει. Μπορείς αντί για τον Τ.Κ. να βάλεις το όνομα της πόλης, με τον ταχυδρομικό κώδικα παίρνεις ωστόσο πιο ακριβή αποτελέσματα.

Το ίδιο γίνεται και με κινηματογράφους ή ταινίες και τον ταχυδρομικό κώδικα, βλέπεις ποιες ταινίες παίζονται στην περιοχή σου.

Εντοπισμός πτήσης ή πακέτου

Με το όνομα της αεροπορικής και τον αριθμό πτήσης εμφανίζεται η κατάσταση της πτήσης και η ώρα άφιξης. Και όποια άλλη πληροφορία είναι διαθέσιμη για τη συγκεκριμένη πτήση.

Το ίδιο γίνεται και με τους αριθμούς αποστολής των πακέτων σε πολλές εταιρίες παράδοσης (όπως οι UPS και Fedex). Πολύ γρηγορότερα δηλαδή από το να μπαίνεις στις ιστοσελίδες των εταιριών και να ψάχνεις εκεί το πακέτο.

Αριθμομηχανή

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Google Search ως κομπιουτεράκι, εισάγοντας απλώς την πράξη. Αν βάλεις, για παράδειγμα, 100 + 200 θα πάρεις αμέσως το αποτέλεσμα 300. Η μηχανή δουλεύει το ίδιο καλά και με πιο περίπλοκες μαθηματικές πράξεις.