Οι άγνωστες νέες ρυθμίσεις του Messenger που θα ενθουσιάσουν τους χρήστες

Οι άγνωστες νέες ρυθμίσεις του Messenger που θα ενθουσιάσουν τους χρήστες

Τι θα συμβαίνει από εδώ και πέρα

Τo Messenger αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες εφαρμογές για συνομιλία μέσω διαδικτύου. Η πλατφόρμα που ανήκει στο Facebook φαίνεται πως φροντίζει συνεχώς να βελτιώνεται και παρέχει νέες ρυθμίσεις στους χρήστες.

Πρόσφατα λοιπόν μαθεύτηκαν οι άγνωστες νέες ρυθμίσεις του Messenger που θα ενθουσιάσουν τους χρήστες. Και οι δύο αρχικά θα έχουν εφαρμογή σε iOS συσκευές και έπειτα σε Android.

Η πρώτη ρύθμιση είναι είναι το App Lock. Η συγκεκριμένη προσθήκη βασίζεται στα συστήματα βιομετρικής πιστοποίησης των συσκευών για να ξεκλειδώσουν την εφαρμογή, όπως είναι η αναγνώριση προσώπου και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (Face ID και Touch ID στο iOS).

Όσον αφορά, τώρα, τη δεύτερη ρύθμιση ουσιαστικά είναι η δυνατότητα να θολώνουν αυτόματα οι εισερχόμενες φωτογραφίες ή videos από χρήστες που δεν είναι φίλοι σου στο Facebook.

Μάλιστα το συγκεκριμένο είναι ήδη διαθέσιμο σε Instagram και WhatsApp και αναμένεται να έρθει και στο Facebook Messenger.

 

4
σχόλια
 1. avatar Χριστοπουλος Ιωάννης

  Γιατί δεν με αφήνει να στέλνω απεριόριστα σε φίλους και μου γράφει συμπληρώθηκε το όριο στα πέμπτο πρόσωπο και πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή

 2. avatar δεν έχω γνώμη αλλά περισσότερες απορίες

  ολα τα παραπάνω ειναι γιατί είναι σε συμπιεσμένη μορφή, π.χ. το Messenger συμπιέζει φώτο και βίντεο μετα απο κάποια mb ενω το viber στέλνει ολη την φώτο χορις συμπίεση
  ο λογος είναι γιατι Messenger εχει σερβερ τους και αποθηκεύονται ολα ( κι αφου τα εχει διαγράψει κάποιος στο κινητό),ενω στο viber στην αποστολή συμπιέζεται και αποσυμπιεζεται στην ληψη, και ολα ειναι κωδικοποιημένα

 3. avatar Daniel

  Αθλητής και κολύμβησης Μπουσικης

 4. avatar Kaiti Papapavlou

  Γιατί άραγε στο messenger οι φωτογραφίες που μεταφέρω βγαίνουν θολές? Έχει να κάνει με το ότι τα άτομα δεν είναι συνδεδεμένα στο fb? Ναι αλλά είναι άτομα παλιά και είναι στο messenger! Tι πρέπει να γίνει?

Παρακαλούμε περιμένετε ...