Τo κόλπo για να βλέπεις τα μηνύματα σε Facebook Messenger και Whatsapp χωρίς να δει ο αποστολέας την ένδειξη «διαβάστηκε»

Τo κόλπo για να βλέπεις τα μηνύματα σε Facebook Messenger και Whatsapp χωρίς να δει ο αποστολέας την ένδειξη «διαβάστηκε»

Σε ποιες περιπτώσεις δεν ενδείκνυται να το χρησιμοποιήσεις

Είναι μερικές φορές που μας στέλνουν μηνύματα κάποιοι στο messenger του Facebook και στο Whatsapp και ενώ θέλουμε να τα διαβάσουμε, δεν επιθυμούμε να ξέρει ο άλλος ότι πράγματι είδαμε τι μας γράφει. Το πρόβλημα αυτό λύνεται σε μεγάλο ποσοστό, καθώς υπάρχει κόλπο για να το διαβάσουμε χωρίς εκείνος που το στέλνει να δει την ένδειξη «διαβάστηκε».

Τα δύο... κόλπα

  1. Αν έχετε ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις του Messenger στο κινητό σας, τότε γνωρίζετε άμεσα ότι σας έχουν στείλει μήνυμα. Μπορείτε χωρίς να πατήσετε πάνω για να μπείτε μέσα, να δείτε από τις ειδοποιήσεις στην οθόνη του κινητού σας τι γράφει. Το μόνο πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αν το μήνυμα είναι πολύ μεγάλο, τότε θα διαβάσετε μέρος του.
  2. Ο άλλος τρόπος είναι να βάλετε το κινητό σας σε λειτουργεία airplane mode και μετά να διαβάσετε το μήνυμα. Έτσι χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ θα δείτε τις σας γράφουν. Μόλις βγείτε από τα μηνύματα μπορεί να ξαναβάλετε το κινητό σας σε κανονική λειτουργία και ο αποστολέας δεν θα δει την ένδειξη «διαβάστηκε». Το συγκεκριμένο κόλπο λειτουργεί και στο Whatsapp.