Η Samsung αναβάλλει την κυκλοφορία του αναδιπλούμενο κινητού της

Η Samsung αναβάλλει την κυκλοφορία του αναδιπλούμενο κινητού της

Η εταιρεία ενημέρωσε όσους έχουν προπαραγγείλει το Galaxy Fold, ότι θα καθυστερήσει η παράδοσή του

Η κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Samsung Galaxy Fold, που τάραξε τα νερά στην αγορά τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν παρουσιάστηκε μαζί με τα νέα Galaxy S10, αναβάλλεται μετά από αναφορές για προβληματική σχεδίαση και κατασκευή από ξένους reviewers, που το είχαν στα χέρια τους για δοκιμή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα myphone.gr, η εταιρεία ανακάλεσε όλα τα demo devices και πλέον αναβάλλει την κυκλοφορία της συσκευής, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα, το πότε θα είναι έτοιμη προς διάθεση στο κοινό. Η Samsung έστειλε e-mail σε όσους χρήστες είχαν προπαραγγείλει το Galaxy Fold, στο οποίο αναφέρει πως «σημειώνει πρόοδο στη βελτίωση της συσκευής, ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλά standards» που μας έχει συνηθίσει.

Όσο για το «πότε» θα παραλάβουν τη συσκευή, στο ίδιο e-mail αναφέρεται, πως δε μπορεί να γίνει ακριβής πρόβλεψη της ημερομηνίας διάθεσης, αλλά οι χρήστες θα ενημερωθούν σχετικά «μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Τέλος, ζητά από τους χρήστες να επιβεβαιώσουν, πως θέλουν να διατηρήσουν ενεργή την προπαραγγελία τους και αν δεν το κάνουν μέχρι το τέλος του μήνα, αυτή θα ακυρωθεί αυτόματα. Σημειώνεται, ότι η προπαραγγελία δεν περιελάμβανε την προπληρωμή της συσκευής, οπότε δε θα απαιτηθεί κάποια επιστροφή χρημάτων, σε όσους ακυρώσουν την προπαραγγελία τους.