Το «πειραγμένο» Rolex των 30.000 ευρώ

Το «πειραγμένο» Rolex των 30.000 ευρώ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του

Η Pro Hunter ξεκίνησε τη ζωή της ως ένας οίκος που τροποποιούσε τα ρετρό κυνηγετικά ρολόγια της Rolex.

Σήμερα προσφέρει πλέον μια πλήρη γκάμα από εξειδικευμένα σπορ ρολόγια της πολυτελούς φίρμας από τη Γενεύη.

Κάθε ρολόι της Pro Hunter εμφανίζεται στον κόσμο ως ένα ολοκαίνουριο Rolex με το κουτί του και όλα του τα χαρτιά. Μετά αναλαμβάνει να το τροποποιήσει η Pro Hunter με το ιδιαίτερο άγγιγμά της, αντλώντας μάλιστα έμπνευση από παλιότερα ρολόγια της Rolex.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι εξόχως Pro Hunter, σε όρους κομψότητας, λειτουργικότητας και μοναδικότητας. Κάθε ρολόι που έρχεται με το λογότυπό της έχει εγγύηση 5 ετών και σε εισάγει σε όλες τις διακεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρει η φίρμα.

Στην τελευταία της σειρά, η Pro Hunter μας υπενθυμίζει πως την ώρα που τα σπορ αυτοκίνητα δείχνουν υπέροχα σε μαύρο, το ίδιο κάνουν και τα σπορ ρολόγια.

Pro Hunter's Rolex Daytona Stealth Watch το λέει και είναι εδώ για να δώσει στο κλασικό «Paul Newman» ένα πιο κακό ύφος με αυτό το μαύρο ματ χρώμα που καλύπτει την επιφάνειά του.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα με τις έντονες αντιθέσεις θυμίζει μεν το διαχρονικό ρολόι της Rolex, αποκτά όμως μια ολότελα διαφορετική αίσθηση. Μόλις 100 αριθμημένα και αδιάβροχα στα 100 μέτρα κομμάτια θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με τιμή τα 30.000 ευρώ.

Σχετικά Tags
Rolex