Τα κινητά τηλέφωνα «εξόντωσαν» τους υπολογιστές

Τα κινητά τηλέφωνα «εξόντωσαν» τους υπολογιστές

Οι νέες εφαρμογές έκαναν ευκολότερη την καθημερινότητα

Σε έναν κόσμο…τεχνολογικά πλασμένο φαίνεται πως καλούνται να ζήσουν πλέον οι νέες γενιές. Μέχρι και πριν λίγα χρόνια ο υπολογιστής ήταν το εργαλείο με το οποίο πραγματοποιούσαν όλες εκείνες τις διαδικασίες που τους ήταν απαραίτητες.

Πλέον η «επέλαση» των κινητών τηλεφώνων που είναι πλήρως αναβαθμισμένα κερδίζει έδαφος όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα η χρήση τους να έχει περιοριστεί κατά πολύ.

Ένα κινητό τηλέφωνο αποτελεί πια έναν μικρό υπολογιστή. Η συγκεκριμένη συσκευή φυσικά μπορεί να μεταφερθεί πολύ πιο εύκολα ενώ και η πρόσβαση έχει γίνει πο

Πρόσφατα μάλιστα η Samsung προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του πολυαναμενόμενου Galaxy Fold. Την αναδιπλώμενη συσκευή, που δημιουργεί νέα κατηγορία στα κινητά τηλέφωνα και το οποίο ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση.

Αλλά και οι εφαρμογές πλέον είναι τέτοιες που ο καθένας μπορεί με μια απλή κίνηση να εξυπηρετηθεί αποφεύγοντας την ταλαιπωρία. Έτσι οι περισσότεροι μέσω του κινητού τους τηλεφώνου:

  • Κλείνουν τα εισιτήρια τους για τα ταξίδια
  • Παίρνουν αριθμό προτεραιότητας για τις τράπεζες
  • Ενημερώνονται για την πρόβλεψη του καιρού
  • Πραγματοποιούν τις πληρωμές του
  • Διαβάζουν βιβλία

Η χρήση μιας νέας συσκευής ή η παροχή μιας νέας υπηρεσίας έχει «λύσει τα χέρια» κυρίως εκείνων που δεν διαθέτουν χρόνο για καθυστερήσεις αλλά και των νεότερων ηλικιακά ατόμων που διαχειρίζονται τα πάντα μέσω ενός κινητού τηλεφώνου χωρίς να χρειάζεται να παραμένουν στο ίδιο σημείο για να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τους.