Γνωρίστε τη μαγεία του μηχανικού πληκτρολογίου με ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό keyboard

Γνωρίστε τη μαγεία του μηχανικού πληκτρολογίου με ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό keyboard

Κερδίζουν συνεχώς έδαφος σε σχέση με τα συμβατικά

Υπάρχει λόγος που ολοένα και περισσότεροι στρέφονται στην επικράτεια του μηχανικού πληκτρολογίου και πληρώνουν αυτό το ακριβότερο τίμημα για να το βάλουν στα δάχτυλά τους.

Δεν είναι μόνο ότι η πληκτρολόγηση γίνει απείρως πιο διασκεδαστική, με αυτό το χαρακτηριστικό «κλικ» του μηχανικού keyboard να σε διαβεβαιώνει πως το πλήκτρο πατήθηκε πράγματι, είναι η ασύγκριτη ταχύτητα και ακρίβεια που σου δίνει στο πάτημα των πλήκτρων που το κάνουν ακαταμάχητο.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια κερδίζουν συνεχώς έδαφος σε σχέση με τα συμβατικά, τα keyboards μεμβράνης, και μια ευχάριστη προσθήκη είναι το ιδιαιτέρως λεπτό K1 Mechanical Keyboard της Keychron. Μια ιδέα που είχε βγάλει η εταιρία τον Οκτώβριο στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter και πλέον είναι πραγματικότητα.

Τα πλήκτρα εδώ είναι πολύ χαμηλού προφίλ (ύψος μόλις 7,6 χιλιοστών!), ενώ ο φωτισμός LED παρέχει μια πιο μοντέρνα εκδοχή στη ρετρό πληκτρολόγηση που προσφέρει το μηχανικό keyboard.

Το ασύρματο (μέσω Bluetooth) K1 συνδέεται ταυτοχρόνως μέχρι και τρεις συσκευές, είναι καμωμένο από αλουμίνιο και κυκλοφορεί σε δύο επιλογές, 87 ή 104 πλήκτρων, διαθέσιμο τόσο για Windows όσο και περιβάλλον Mac.

Όσο για την τιμή του, κυμαίνεται από τα 65-83 ευρώ (74-94 δολάρια), κάτι που το κάνει αρκετό προσιτό για τον άνθρωπο που χρησιμοποιεί καθημερινά τον υπολογιστή του και γράφει επαγγελματικά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...