Πάνω από ένα εκατ. άνθρωποι ζήτησαν σε γάμο την ψηφιακή βοηθό της Amazon!

Πάνω από ένα εκατ. άνθρωποι ζήτησαν σε γάμο την ψηφιακή βοηθό της Amazon!

Γιατί απέρριψε τους υποψήφιους... ψηφιακούς γαμπρούς

Οι άνθρωποι αγαπούν πραγματικά τους ψηφιακούς βοηθούς - τόσο πολύ, που στην πραγματικότητα,  πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι ζήτησαν από την Alexa της Amazon να τους παντρευτεί μόνο το 2017, όπως αναφέρει το Business Insider.

Αυτά τα νούμερα μάλιστα, δεν αφορούν καν και τους πελάτες που θα μπορούσαν να έχουν τέτοιες ρομαντικές προτάσεις στους ψηφιακούς βοηθούς όπως της Google ή της Apple Siri ή της Microsoft Cortana. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται πως μια χούφτα από τα τουλάχιστον 600 εκατομμύρια ανθρώπων που χρησιμοποιούν τακτικά εικονικούς βοηθούς εμπνεύστηκαν από τη ρομαντική ταινία «Her» με τον Χοακίν Φίνιξ και την Σκάρλετ Γιοχάνσον.

Προς δυσαρέστηση των χρηστών, η Alexa απέρριψε όλες τις προτάσεις από τους υποψήφιους γαμπρούς. Πάντως, αν και εσείς θέλετε να ζητήσετε το... χέρι της Alexa παίρνετε μια απάντηση που πάει κάπως έτσι: «Είμαστε σε αρκετά διαφορετικά σημεία στη ζωής μας...».

Την ερώτηση που κάνουν τόσο εύκολα, αυτή που περιμένει σχεδόν κάθε γυναίκα, την θέτουν οι χρήστες ίσως για να προκαλέσουν μια αστεία απάντηση, ή ίσως ψάχνουν έναν τρόπο να ανακουφίσουν την πλήξη τους. Οι βοηθοί τέτοιου είδους, έχουν πάντως τη δυνατότητα να ενταχθούν στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν ιδιωτικές συνομιλίες μαζί τους. Μια αρθρογράφος  έγραψε τι είχε εμπιστευτεί στην Βοηθό της Google ότι ήταν μοναχικός - κάτι που δεν είχε πει ούτε και στον σύζυγό της.