Νέο κινητό από τη Samsung με τετραπλή κάμερα

Νέο κινητό από τη Samsung με τετραπλή κάμερα

Η τετραπλή κάμερα δίνει τη δυνατότητα φωτογράφισης από διαφορετικές γωνίες

Το νέο της smartphone, Galaxy A9, παρουσίασε σήμερα η Samsung. Πρόκειται για το πρώτο κινητό που λανσάρεται στην αγορά με τέσσερις κάμερες. Το νέο κινητό θα έχει δυνατότητα αποθήκευσης 128 GB κι επέκταση μνήμης έως 512 GB. Η τετραπλή κάμερα δίνει τη δυνατότητα φωτογράφισης από διαφορετικές γωνίες, κυρίως για φωτογραφίες που αφορούν τοπία σε μακρινή απόσταση ή πανοραμικές.

Το smartphone Galaxy A9 είναι ουσιαστικά ένα βήμα μπροστά από το μοντέλο A7 που ήταν τον πρώτο κινητό της εταιρείας με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Ακολούθησαν αρκετές εταιρείες που λάνσαραν κινητά με τριπλή κάμερα, συμπεριλαμβανομένων της Huawei και της LG.

Σημειώνεται πως τον Αύγουστο η Samsung παρουσίασε το Galaxy Note 9, το πιο ακριβό κινητό της προς το παρόν, η τιμή του οποίου ορίστηκε στα 999,99 δολάρια για τη στάνταρ έκδοση και 1.249,99 δολάρια για την ενισχυμένη έκδοση με μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης.

Το νέο κινητό θα εισαχθεί προς πώληση σε επιλεγμένες αγορές το Νοέμβριο και θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, μαύρο, μπλε και ροζ.