Ο Μανώλης Σφακιανάκης παρουσιάζει τα δύο νέα του βιβλία

Τα δύο νέα του βιβλία παρουσιάζει ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,  Μανώλης Σφακιανάκης.

Και τα δύο βιβλία καταπιάνονται με τον κόσμο του διαδικτύου και παρουσιάζονται στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», παρουσία των συγγραφέων τους, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, στις 17.00.

Πρόκειται για τα βιβλία «Ο Κώδικας του Διαδικτύου» και «Τα κλειδιά του Διαδικτύου» το οποίο υπογράφει ο Μανώλης Σφακιανάκης μαζί με το Γιάννη Μακρυπούλια, Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής.

Τα δύο βιβλία απευθύνονται τόσο στον απλό χρήστη του διαδικτύου όσο και σε όλους τους εμπλεκόμενους στη δικαστική διαδικασία, περιλαμβάνοντας τους δικαστές, τους εισαγγελείς, τους δικηγόρους αλλά και τους αστυνομικούς ανακριτικούς υπαλλήλους κατά τη διενέργεια έρευνας και προανακριτικής διαδικασίας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος.

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», είναι ένα συγκρότημα κτηρίων που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς, στον παλιό βιομηχανικό άξονα Αθήνας-Πειραιά, εκεί όπου η μνήμη συναντά τη νεότερη ταυτότητα της πόλης. Πρόκειται για ένα διαδραστικό μουσείο, στο οποίο ζωντανεύουν μνημεία, πόλεις και γεγονότα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσα από τις νέες τεχνολογίες.

Διεύθυνση: 

Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος

(δίπλα από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών)

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 212 254 0000

Τηλεομοιοτυπία: 212 254 0123