Survivor: Οι τέσσερις Διάσημοι που κινδυνεύουν με αποχώρηση

Πώς ψήφισαν οι παίκτες των Διασήμων - Ένταση ξανά με τον έξαλλο Ντάνο

Μπο, Κοκκινάκης, Ευρυδίκη και Λάουρα είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία των παικτών των Διασήμων στο Συμβούλιο του Νησιού, μετά τη βαριά ήττα από τους Μαχητές στο αγώνισμα της ασυλίας.

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Μπο και η Λάουρα πήραν από 3 ψήφους και έτσι ήταν οι πρώτοι που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ στη συνέχεια οι δύο παίκτες που είχαν εξασφαλίσει την ασυλία (Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης) δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να ψηφίσουν τους δύο εναπομείναντες παίκτες που δεν είχαν ασυλία, δηλαδή την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Σημειωτέον ότι από τις ψήφους που μας έδειξε η κάμερα, τη Λάουρα ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους ο Μπο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ τον Μπο ψήφισαν η Λάουρα (επειδή όπως είπε δεν τον νιώθει τόσο κοντά όσο τους άλλους) και η Ευρυδίκη.

Πλέον, το κοινό καλείται να “σώσει” τον υποψήφιο της προτίμησής του, ενώ αυτός που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους θα αποχαιρετίσει το παιχνίδι.

Σημειωτέον ότι μετά την αποχώρηση, οι Διάσημοι θα μείνουν και πάλι με παίκτη λιγότερο (5 εναντίον 6).

Κατά τη συζήτηση που προηγήθηκε της ψηφοφορίας, ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στο περίφημο επεισόδιο με το “αλάτι” που είχαν στο χθεσινό αγώνισμα ο Γιάννης Σπαλιάρας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον τελευταίο να δείχνει ότι παρά τις εξηγήσεις που δόθηκαν δεν έχει ξεπεράσει τελείως αυτό που συνέβη, τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των παικτών και ξεκαθαρίζοντας σε έντονο ύφος πως ο ίδιος δεν έχει δώσει δικαιώματα και απαιτεί σεβασμό από όλους.