Survivor: “Ήθελα να το ζήσω κι άλλο”, λέει ο Ορέστης Τσανγκ

“Ο ορθολογισμός τελικά έχασε από τη συμπάθεια”, σχολιάζει με πικρία ο πρώην παίκτης των Μαχητών

Την πικρία του για την αποχώρησή του από το Survivor, την οποία όπως είπε δεν περίμενε, εξέφρασε ο Ορέστης Τσανγκ μιλώντας στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και την Ελεονώρα Μελέτη.

“Δεν το περίμενα καθόλου να φύγω. Έμεινα λίγο έκπληκτος εκείνη τη στιγμή. Η στεναχώρια μου δεν είναι γιατί έφυγα και δεν έφυγε κάποιος συμπαίκτης μου. Ήθελα κι άλλο… ήθελα να το ζήσω κι άλλο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των Μαχητών, εκτιμώντας πως ο κόσμος ψήφισε με βάση το συναίσθημα και όχι με βάση τη λογική. “Ο ορθολογισμός τελικά έχασε από τη συμπάθεια”, σχολίασε.

Εξήγησε πάντως πως σε κάθε περίπτωση δεν θα άλλαζε κάτι από τη συμπεριφορά του και θα συνέχιζε να είναι αυτός που είναι, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “δε νομίζω ότι πρέπει να αλλάζουμε χαρακτήρα για να αρέσουμε σε κάποιους”.

Αναφέρθηκε επίσης στην Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, την συμπαίκτριά του στους Μαχητές που ως γνωστόν ψήφιζε προς αποχώρηση σε κάθε ευκαιρία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε κάτι προσωπικό μαζί της, αλλά από την αρχή θεωρούσε πως δεν ήταν η πιο δυνατή παίκτρια.