H Ντορέττα Παπαδημητρίου θυμάται την ημέρα του θανάτου του Παντελίδη

"Είναι από τα συγκλονιστικά αυτά γεγονότα που δεν συμβαίνουν συχνά... Να συμβεί κάτι τόσο τραγικό όσο είσαι στον αέρα και να καλείσαι να το επικοινωνήσεις στο κοινό και να το διαχειριστείς"

H Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά στο περιοδικό People για την πιο δύσκολα συναισθηματικά στιγμή που έζησε στον αέρα, λίγο μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής λόγω των προβλημάτων στο Mega.

Διαβάστε ΕΔΩ: Παντελίδης: Η Ντορέττα έκλαιγε, η Μανωλάκου λιποθύμησε και ο Μαρτάκης έφυγε

Φαντάζομαι πως η πιο έντονη συναισθηματικά στιγμή στον αέρα της εκπομπής ήταν όταν μάθατε για το θάνατο του Παντελίδη

"Οπωσδήποτε ήταν αυτή. Είναι από τα συγκλονιστικά αυτά γεγονότα που δεν συμβαίνουν συχνά... Να συμβεί κάτι τόσο τραγικό όσο είσαι στον αέρα και να καλείσαι να το επικοινωνήσεις στο κοινό και να το διαχειριστείς. Είχαμε και φιλική σχέση, όπως είχε και με τα παιδιά μου και με τον Κώστα (σ.σ. τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη), ήταν πολύ σοκαριστικό το πώς συνέβη κι ο τρόπος που το μάθαμε.

Βέβαια, έχουν συμβεί κι άλλα πολύ πιο σκληρά γεγονότα με πολλούς νεκρούς την ώρα της εκπομπής, ειδήσεις που έπρεπε να διαχειριστούμε, όπως οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο και οι εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη, απλά ο Παντελής ήταν κι ένα κοντινό μας πρόσωπο, υπήρχε και το προσωπικό συναίσθημα για αυτό που συνέβη."

Πέρυσι στο Music School, φέτος στα Καλημερούδια. Σε ποιο ένιωσες περισσότερο ο εαυτός σου;

"Το πρωινό το αγάπησα πολύ γρήγορα, μου άρεσε πολύ. Όχι πως δεν μου άρεσαν να προηγούμενα πρότζεκτ, αλλά είναι διαφορετικό να συμμετέχεις σε ένα σόου ή να παρουσιάζεις ένα παιχνίδι μαγνητοσκοπημένο. Το Music School δεν είχε να κάνει καν με εμένα, είχε να κάνει με τα παιδιά.

Τα Καλημερούδια ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε κάτι τόσο απαιτητικό. Ήμουν απόλυτα ο εαυτός μου, μάλιστα σε overdose, όχι μια φορά την εβδομάδα, αλλά κάθε μέρα, με όλα αυτά που συνέβαιναν παράλληλα στη ζωή μου αλλά και στη χώρα. Υπήρχε άμεση επικοινωνία με τον κόσμο.

Εξοικειώθηκα πολύ γρήγορα με αυτό και το απολάμβανα όλο και περισσότερο. Γι' αυτό και δεν επηρεάστηκα ποτέ από όλα αυτά που λέγονταν και γράφονταν στην αρχή. Ήταν σαν να είχα ανοίξει μια πόρτα σε έναν κόσμο καινούργιο και ήθελα να τον ανακαλύψω."