Τι θα μαγειρέψει ο Άκης;

Η εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega.

Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Ο Άκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους.

Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ.

Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.

Οι συνταγές της εβδομάδας 23-27 Νοεμβρίου:

Δευτέρα 23/11: Γλυκά μάς καλωσορίζει ο Άκης στο σημερινό επεισόδιο και μας ετοιμάζει brownies με σοκολάτα και κεράσι. Στη συνέχεια, μαζί με τον καλεσμένο του, Γρηγόρη Τζιμήνα, μαγειρεύουν σπαγγέτι με φέτα, σπανάκι, μπέικον και αυγό ποσέ.

Τρίτη 24/11: Απολαυστική παστιτσάδα με κοτόπουλο μάς προσφέρει σήμερα ο Άκης. Ο Κώστας Σακκούλης, ο σημερινός καλεσμένος, προτείνει συκώτι με σκόρδο και βαλσαμικό ξίδι.

Τετάρτη 25/11: Πεντανόστιμους χταποδοκεφτέδες με κρέμα βαλσαμικού είναι η πρώτη συνταγή της ημέρας. Ο Αλέξανδρος Χούσος έρχεται στο στούντιο της εκπομπής και μαζί με τον Άκη ετοιμάζουν κοτόπουλο κοντοσούβλι με σπαστές πατάτες.

Πέμπτη 26/11: Μια πρωτότυπη συνταγή για ραβανί με ρύζι μάς ετοιμάζει σήμερα ο Άκης. Κοτόπουλο με κρούστα λιαστής ντομάτας και θυμάρι προτείνει η καλεσμένη της σημερινής εκπομπής, Ευφροσύνη Λώις.

Παρασκευή 27/11: Μια ελαφριά σούπα βελουτέ με ταχίνι και πλιγούρι είναι η πρώτη συνταγή του σημερινού επεισοδίου. Στη συνέχεια, ο Άκης με την καλεσμένη του, Χρυσούλα Λιώνη, μαγειρεύουν μελωμένα μπουτάκια κοτόπουλο με χυλοπίτες και κρέμα από κατίκι.

«Κάν' το όπως ο Άκης»: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:40 μόνο στο Mega.