Άκης Πετρετζίκης: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά το «λουκέτο» στα εστιατόριά του

Άκης Πετρετζίκης: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά το «λουκέτο» στα εστιατόριά του

Ο δημοφιλής τηλεοπτικός σεφ ίδρυσε στις 28 Μαρτίου την εταιρία Akis Petretzikis Hub

Ο δημοφιλής τηλεοπτικός σεφ Άκης Πετρετζίκης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, μετά την απόφαση να κατεβάσει ρολά στα καταστήματα Kitchen Lab, που διατηρούσε σε Σύνταγμα, Αθήνα και Αγία Παρασκευή, καθώς αποφάσισε να ιδρύσει μια καινούργια εταιρία.

Ο διάσημος σεφ ίδρυσε στις 28 Μαρτίου την εταιρία Akis Petretzikis Hub και με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», αυτή η επιχείρηση θα έχει ως κύριο σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, τις υπηρεσίες catering και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Επίσης, φέρεται να έβαλε λουκέτο στα τρία εστιατόριά του, όχι γιατί δεν πήγαιναν καλά, αλλά επειδή χρειαζόταν να ασχολείται αρκετά μαζί τους, τη στιγμή που υπήρχαν και άλλες δραστηριότητες που χρειάζονταν χρόνο και έφερναν περισσότερο κέρδος.

Παράλληλα, ήθελε να βρίσκεται πιο πολύ δίπλα στην οικογένεια του, ειδικά από τη στιγμή που απέκτησε πρόσφατα και δεύτερο παιδί. Έτσι, στις 20 Ιανουαρίου 2023 αποφάσισε να θέσει την εταιρεία Kitchen Lab σε εκκαθάριση, με τη σχετική απόφαση να αναρτάται στο ΓΕΜΗ.

Σημειώνεται, ότι τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ, ενώ η εταιρεία μετέφερε την έδρα στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δοθεί αποζημιώσεις και πληρωθεί οι μισθοί προς το προσωπικό.