Η Έλεν Ντε Τζένερις για το American Idol

Θεωρεί λάθος την απόφασή της να μην συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του σόου

Λάθος θεωρεί η Ellen DeGeneres (Έλεν Ντε Τζένερις) την απόφασή της να μην συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του American Idol.

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι ήταν «μία από τις χειρότερες αποφάσεις που έχει πάρει», όταν αρνήθηκε το 2010 να λάβει μέρος ως κριτής στο σόου τάλεντ.

Η DeGeneres εξήγησε, ότι «ως τηλεθεάτρια, δεν έχει σημασία αν τραγουδάς, αν γνωρίζεις από μουσική, είσαι σαν όλους τους άλλους που βλέπουν την εκπομπή από το σπίτι. Είναι το American Idol. Έτσι σκέφτηκα, ότι θα πάω στο σόου για να εκπροσωπήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που το βλέπουν από το σπίτι και έχουν άποψη. Στη συνέχεια όμως σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να πληγώσω αυτούς τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο τάλεντ σόου. Ας το κάνει κάποιος άλλος αυτό».

Η DeGeneres αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που έδωσε η Caitlyn Jenner (Κέιτλιν Τζένερ), στην πρώτη εκπομπή του «The Ellen DeGeneres Show» της σεζόν και μίλησε για το γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Η Jenner, που παρουσιάστηκε στο κοινό τον Ιούνιο μετά τη διαδικασία μετάβασης από Bruce σε Caitlyn, είπε ότι παλαιότερα δεν καταλάβαινε γιατί θα έπρεπε να παντρεύονται τα άτομα του ίδιου φύλου, πλέον όπως είπε ο πρώην Ολυμπιονίκης «κανείς δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία κανενός».

Η 65χρονη Cait, είπε ακόμη ότι «αυτό δεν είναι δουλειά μου. Αν η λέξη «γάμος» είναι πραγματικά τόσο σημαντική για σας. Τότε μπορώ να πάω με αυτό».

Η DeGeneres σχολιάζοντας τις απαντήσεις της Caitlyn είπε ότι μερικές από αυτές της προκάλεσαν σύγχυση λέγοντας ότι «εγώ δεν τα καταλαβαίνω πλήρως όλα αυτά, αλλά θέλω να είναι ευτυχισμένη, είναι αυτό που θέλω γι' αυτήν και για μένα».