Η Έλεν ΝτεΤζένερις επανέρχεται με μίνι σειρά στο YouTube

Η Έλεν ΝτεΤζένερις επανέρχεται με μίνι σειρά στο YouTube

Θα είναι σε στυλ ντοκιμαντέρ

Με μία νέα μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων, σε στυλ ντοκιμαντέρ, επιστρέφει η Έλεν ΝτεΤζένερις (Ellen DeGeneres), αυτή τη φορά μέσα από το κανάλι της στο YouTube. Η σειρά θα έχει γενικό τίτλο «About Time For Yourself… with Ellen», θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και θα ακολουθεί την παρουσιάστρια και ηθοποιό στο πώς περνάει τον χρόνο της από τότε που σταμάτησε η τηλεοπτική της εκπομπή, καθώς προσπαθεί να μάθει νέα χόμπι και να ασχοληθεί με τον εαυτό της.

«Ξέρεις, τον τελευταίο καιρό αφιερώνω λίγο χρόνο για μένα, μακριά από τις κάμερες», είπε η Έλεν σε ένα κλιπ όπου φοράει ένα πολύχρωμο ριγέ πουλόβερ. «Και περνάω τόσο υπέροχα, σκέφτηκα ότι πρέπει να μοιραστώ μερικά από αυτά που κάνω μαζί σας. Και έτσι φώναξα, "Πόρτια, πάρε την κάμερα", οπότε ευχαρίστησα την Πόρτια που το έκανε αυτό. Τέλεια δουλειά, μέχρι στιγμής».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, η ΝτεΤζένερις ολοκλήρωσε επίσημα το talk show της, «The Ellen DeGeneres Show», τον Μάιο, μετά από συνολικά 19 σεζόν - ένα τέλος που ήρθε μήνες αφότου το πρόγραμμα είχε εμπλακεί σε διαμάχες σχετικά με τους ισχυρισμούς για τοξικότητα στο χώρο εργασίας.