Η Στεφανίδου μιλά πρώτη φορά για την αποχώρησή της από το Star

Η Τατιάνα Στεφανίδου έγραψε ένα όμορφο κείμενο στο προσωπικό της blog στο tlife.gr, για τη νέα της τηλεοπτική στέγη.

H παρουσιάστρια ανέφερε τον τρόπο τον οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει από το Star και να ενσωματωθεί στο δυναμικό του Epsilon από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε όλα όσα έγραψε με τον τίτλο "H μεγάλη μου απόφαση στα μέσα του καλοκαιριού...":

"Eίναι μία από εκείνες τις καλοκαιρινές συννεφιασμένες μέρες, που το τρυφερό μελτέμι γίνεται μπουρίνι, πριν ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου. Μία από αυτές τις μέρες, που σου χαλάει η διάθεση αν είσαι διακοπές. Δεν μπορείς να πας για μπάνιο και ρίχνεις μια ζακετούλα πάνω σου, που σου θυμίζει φθινόπωρο.

Κι όμως, εγώ τις λατρεύω αυτές τις μέρες. Αλλάζει το σκηνικό των διακοπών για λίγο. Είναι μέρες για καφεδάκι με θέα τη θάλασσα, για περισσότερο χουζούρι στο κρεβάτι, ένα μικρό break από το λιοπύρι που δεν σε αφήνει να σκεφτείς. Δροσιά και γλυκιά περισυλλογή.

Αυτό το καλοκαίρι σήμανε για μένα μια νέα επαγγελματική αρχή. Δύσκολη απόφαση. Χρειάστηκε πολλή σκέψη η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Οι επαγγελματικές μας σχέσεις είναι λίγο σαν τον γάμο. Όταν τα θέλω των δύο πλευρών δεν βρίσκουν κοινή έκφραση, κι όταν το κοινό πάθος για δημιουργία χαθεί, τότε οι δρόμοι πρέπει να χωρίζουν, αν υπάρχει άλλος δρόμος και όχι αδιέξοδο. Κι όλα αυτά όταν ακόμη υπάρχει αγάπη κι αλληλοσεβασμός.

Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ακούσει ότι από τον Σεπτέμβρη θα με βλέπετε στο Ε από τις τέσσερις μέχρι τις επτά παρά. Θα με δείτε σε μια νέα εκπομπή που ετοιμάζω με πάθος και μεράκι. Θα βαδίσουμε σε γνώριμα μονοπάτια αλλά και νέα. Με βασικό μας όπλο το μαχητικό ρεπορτάζ αλλά και το βήμα στην κοινωνία που έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη να εκφραστεί.

Έχουμε πολλά να πούμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα κάνω μια εβδομάδα διακοπούλες ακόμη και θα επανέλθω δριμύτερη.

Γλυκά φιλάκια σε όλους, πασπαλισμένα με την αλμύρα του Ευβοϊκού.

Τατιάνα"