Ο Γιώργος Παπαδάκης θεωρεί οικογένειά του τον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Σου Κου», το πρωί της Κυριακής, και μίλησε για τη δεύτερη σύζυγό του, για ένα περιστατικό με μία θαυμάστρια, αλλά και για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Για τη σύζυγό του:

«Γνωριστήκαμε το 1989 όταν στηνόταν ο ΑΝΤ1 ως τηλεοπτικός σταθμός. Μου είπαν να την προσέχω κι εγώ την πρόσεξα λίγο παραπάνω. Εϊναι το Α και το Ω για μένα. Με έμαθε να είμαι συνεπής, με έμαθε να αγαπάω περισσότερο. Με έμαθε να συγκινούμαι όταν μιλάω γι'αυτήν».

Για το αστείο περιστατικό με την θαυμάστριά του:

«Και δώρα έχουν στείλει και κάρτες και λουλούδια. Υπήρχε και μία εμμονική, η Γιούλη, τι είχα τραβήξει... Ερχόταν και στο στούντιο κάθε μέρα και περίμενε να τελειώσουμε την εκπομπή για να φύγουμε μαζί. Της έλεγα ότι δε γίνεται να φύγουμε μαζί γιατί έχω παιδί και μου είπε ότι θα με κατηγορήσει για βιασμό και είχε και τις αποδείξεις λέει».

Για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1:

«Είμαι μέρος της οικογένειας του σταθμού. Μου έχουν δώσει όσα έχω ζητήσει. Αισθάνομαι μέτοχος στο κανάλι και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δόθηκε να κάνω την τρέλα μου ελεύθερα. Δεν μου έδωσαν ποτέ γραμμές. Μάθαμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Εδώ δεν έμεινα τόσα χρόνια λόγω ασφάλειας αλλά από επιλογή».