Καλημέρα… Βιετνάμ τη νύχτα της Δευτέρας στο Epsilon

Από τον πόλεμο του Βιετνάμ που σφράγισε την ιστορία Ινδοκίνας και Αμερικανών, μέχρι το καλημέρα Βιετνάμ... που εκφώνησε ο εξαίρετος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς, πρωταγωνιστής της ομώνυμης ταινίας, το Βιετνάμ πέρασε στην παγκόσμια συνείδηση ως τόπος πόνου, θηριωδίας, φρίκης, φτώχειας.

Το TRAVEL GUIDE όμως ταξιδεύει μακριά από τον πόλεμο και στο νέο χαμογελαστό πρόσωπο του Βιετνάμ που κερδίζει ολοένα και περισσότερο το στοίχημα του τουρισμού. Από την πολύβουη Σαϊγκόν στο Νότο με την έντονη νυχτερινή ζωή, μέχρι το ατμοσφαιρικό Ανόι στο Βορρά με τις παραδοσιακές υπαίθριες νυχτερινές αγορές του, ανακαλύπτουμε πως και πόσο άλλαξε το Βιετνάμ τα τελευταία 20 χρόνια.

Ακολουθήστε το Θάνο Παπαδημητρίου σε ένα ταξίδι με αεροπλάνα, ταχύπλοα, αυτοκίνητα και πιρόγες σε μία προσπάθεια να καλύψουμε 1600 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Γνωρίστε την αληθινή ζωή του Βιετνάμ, την πεντανόστιμη και καθόλου καυτερή κουζίνα του, την επαφή με την άγρια φύση με αποκορύφωμα τον εξωτικό κόλπο του Halong με τα 775 νησάκια του που αποτελεί ένα από τα εφτά νέα φυσικά θαύματα του κόσμου. Γευστική έκπληξη λίγο έξω από την πρωτεύουσα Ανόι tα διάσημα εστιατόρια... φιδιού!

Συντονιστείτε στο Ε TV και στο TRAVEL GUIDE τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 00.30.