Πρεμιέρα στον Alpha για το «The Slap»

Πώς ένα απρόβλεπτο γεγονός μπορεί να ανατρέψει την εορταστική ατμόσφαιρα μιας οικογενειακής γιορτής, μεταξύ φίλων και συγγενών; Τι αντίκτυπο μπορεί να έχει ένα απλό χαστούκι; Πόσο μεγάλες μπορεί να είναι οι συνέπειες; Είναι ικανό να γίνει η αφορμή για να δοκιμαστεί η σχέση τους και να τους αναγκάσει να αναθεωρήσουν τη ζωή τους;

Η νέα δραματική ξένη σειρά αμερικανικής παραγωγής 2015 «The Slap», κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 22.30, σε Α' Τηλεοπτική προβολή, λίγο μετά την προβολή της στο NBC της Αμερικής. Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του ελληνοαυστραλού συγγραφέα Χρήστου Τσιόλκα, το οποίο είχε διεθνή απήχηση.

Η ιστορία...

Ο ελληνοαμερικανός Χέκτορ Αποστόλου κλείνει τα 40. Η σύζυγός του, Αΐσα, ετοιμάζει ένα μικρό πάρτι με συγγενείς, αγαπημένους φίλους και τα παιδιά τους. Όλα δείχνουν όμορφα. Πίσω όμως από την πρόσοψη της γιορταστικής ατμόσφαιρας μικρές εντάσεις, κλεφτές ματιές και πνιχτές κουβέντες έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο Χέκτορ προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.

Όταν όμως ο Χάρι, ο θερμόαιμος ξάδελφός του, δώσει ένα χαστούκι στον υπερκινητικό γιο ενός φιλικού ζευγαριού, η κατάσταση εκτροχιάζεται. Το πάρτι θα τελειώσει απότομα, και μια αλυσιδωτή αντίδραση ξεκινά. Αλληλοκατηγορίες, καλά κρυμμένα μυστικά, καταπιεσμένες επιθυμίες, απωθημένες σκέψεις και μία δικαστική αγωγή θα καθορίσουν τις εξελίξεις. Όλοι τώρα καλούνται να πάρουν θέση. Κάποιοι απαιτούν τιμωρία, ενώ άλλοι βρίσκουν ελαφρυντικά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι τίποτα πια δε θα μπορεί να είναι όπως πριν...

Η ιστορία εκτυλίσσεται από την οπτική γωνία του κάθε ενός από τους οκτώ πρωταγωνιστές. Οι απρόβλεπτες συνέπειες του χαστουκιού θα τους αναγκάσουν να δουν από άλλο πρίσμα τη ζωή τους, καθώς θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν τη ζωή τους, τις αξίες τους αλλά και τις σχέσεις μεταξύ τους.

Εσύ τι θα έκανες αν έβλεπες κάποιον να χαστουκίζει ένα άτακτο παιδί; Ποιου το μέρος θα έπαιρνες;

Στο πρώτο επεισόδιο:

Ο ελληνοαμερικανός Χέκτορ Αποστόλου κλείνει σε λίγες ώρες τα 40. Υπάλληλος στα δημόσια έργα, παντρεμένος με δύο παιδιά, με ένοχες φαντασιώσεις για την μπέιμπι-σιτερ και με μια υπερπροστατευτική, παραδοσιακά ελληνική οικογένεια, έχει πολλούς λόγους να θέλει να μείνει λίγο μόνος για να στοχαστεί πάνω σε όσα έχει ή δεν έχει καταφέρει ως τώρα.
Όμως σε λίγες ώρες το πάρτι ξεκινά. Όλοι είναι εκεί. Πίσω όμως από τα χαμόγελα, τις ευχές και τα τσουγκρίσματα, η ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να ηλεκτρίζεται από κρυφά βλέμματα και χειρονομίες, καταπιεσμένες επιθυμίες, μικρά και μεγάλα μυστικά. Η εύθραυστη επιφάνεια δεν θα αργήσει να γίνει θρύψαλα, όταν ο ξάδελφός του, ο Χάρι, δώσει ένα χαστούκι στον άτακτο γιο ενός φιλικού ζευγαριού...

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι:

Πίτερ Σάρσγκαρντ, Ούμα Θέρμαν, Ζάκαρι Κουίντο, Μπράιαν Κοξ, Θάντι Νιούτον, Μελίσσα Τζορτζ, Τόμας Σαντόσκι, Μαρίν Άιρλαντ, Μαρία Τούτσι, Μακένζι Λι, Λούκας Χέντζες, Πεν Μπάντζλεϊ.

Η παραγωγή φέρει την υπογραφή του Τζον Ρόμπιν Μπάιτζ, σε συνεργασία με μια ομάδα καταξιωμένων παραγωγών.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...