Οι εκπλήξεις στη “Μουρμούρα” δεν έχουν τελειωμό!

Ακόμα ένα αγαπημένο πρόσωπο έρχεται λίαν συντόμως στους δέκτες μας και εννοείται πως αναστατώνει τα μάλλα τα ζευγάρια μας.

Η Ντίνα, μια από τις πολλές εξαδέλφες του Μηνά, αλλά από τις πλέον αγαπημένες του, μόλις χήρεψε και έρχεται στην Αθήνα να τους δει και να ξεφύγει λιγάκι από το βαρύ της πένθος. Μόνο που άλλο περιμένουν και άλλο συναντάνε η Βούλα κι ο Μηνάς και η τεθλιμμένη, είναι μάλλον εύθυμη χήρα τελικά... και την υποδύεται η Υρώ Μανέ.

Ο μπαμπάς του Χάρη του στέλνει φρούτα και λαχανικά κι ο Χάρης νοσταλγεί το περιβολάκι τους στη Νάουσα. Αποφασίζει να φυτέψει στο μπαλκόνι λαχανικά και να κάνει κοτέτσι στο πίσω μπαλκόνι. Η Βάσω ούτε να το ακούσει, αλλά η ιδέα αρέσει στον μπαμπά της που προτείνει να «συνεργαστούν» με τον Χάρη στο πατρικό της Βάσως στο Γαλάτσι.

Η μανία της Μαρίνας με την τάξη καταπιέζει τον Ηλία. Προσπαθεί να της δώσει να καταλάβει πως υπάρχει ένα όριο μεταξύ τάξης και ψυχαναγκασμού. Η Μαρίνα όμως δεν συμφωνεί, άλλωστε έχει ωροσκόπο Παρθένο και δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό...

Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Χριστόπουλος και Άγγελος Χασάπογλου και τη σειρά σκηνοθετούν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος.

Μουρμουρίζουν οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.

Όλα αυτά και άλλα πολλά, την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στις 9.00 το βράδυ, στον Alpha βεβαίως-βεβαίως!