Τρίχες: Ρήγας και Αποστόλου επέστρεψαν στην τηλεόραση

Οι Τρίχες, μια καθαρή κωμωδία καταστάσεων, 35’-45’ αυτοτελών επεισοδίων ήρθε στον ΑΝΤ1!

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του κορυφαίου διδύμου της ελληνικής μυθοπλασίας, Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, και η λίστα των βασικών πρωταγωνιστών περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς.

Η σειρά «Τρίχες», είναι ένα κωμικό και σατυρικό σχόλιο που μέσα από την εύθυμη πλευρά της κωμωδίας, προβάλλει εύστοχα όσα συμβαίνουν στο περίφημο κομμωτήριο «Sex & TheHair». Εκεί όπου άντρες και γυναίκες κάθονται για ένα γρήγορο καλλωπισμό και μπροστά στο πιστολάκι των κομμωτών ανοίγουν την ψυχή τους. Έτσι, το κομμωτήριο μετατρέπεται σε “εξομολογητήριο” και γίνεται ο καθρέφτης της εποχής μας.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές βιώνουν καθημερινές αλλά και ακραίες καταστάσεις, οι οποίες κορυφώνονται με την παρουσία ενός ή δύο guest σε κάθε επεισόδιο. Παράλληλα, ξετυλίγονται με μοναδικό χιούμορ οι διαπροσωπικές σχέσεις των πρωταγωνιστών.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Καιτούλα Καραντάνου (Βασιλική Ανδρίτσου) διατηρεί ένα κομμωτήριο σε μια ήσυχη γειτονιά στο Θησείο, το οποίο κάποτε ζούσε στιγμές δόξας. Τους τελευταίους όμως μήνες, η έλλειψη πελατών την έχει οδηγήσει στα όρια της απόγνωσης. Σαν να μην έφτανε αυτό, η αιφνιδιαστική απόφαση της ιδιοκτήτριας του ακινήτου κυρίας Πολυκάρπου (Μαρία Κατσανδρή) να κάνει έξωση στην Καιτούλα και στον υπερσεξουαλικό σύζυγό της Τάσο Καραντάνο (Νίκο Μουτσινά) οδηγεί την Καιτούλα σε πολύ ακραίες αποφάσεις με απώτερο στόχο, να διαφημίσει το κομμωτήριο και να επιβιώσει.

Τα εμπνευσμένα και συνάμα σουρεάλ σχέδιά της πέφτουν στο κενό το ένα μετά το άλλο, μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται ένας εντυπωσιακά γοητευτικός, αλλά άνεργος πτυχιούχος αρχιτέκτονας, ο οποίος διεκδικεί θέση σερβιτόρου στο απέναντι καφέ.

Οι αντιδράσεις των γυναικών της γειτονιάς στην εμφάνιση του γόη, δεν περνούν απαρατήρητες από την Καιτούλα που σκέφτεται και αποφασίζει το πιο σατανικό σχέδιο με επίκεντρο τον άνεργο γοητευτικό αρχιτέκτονα.

Ποιο είναι αυτό; Η απάντηση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 22:15 στον ΑΝΤ1

ΣΕΝΑΡΙΟ/ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέξανδρος Ρήγας- Δημήτρης Αποστόλου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Βασιλική Ανδρίτσου, Θανάσης Αλευράς, Παύλος Κοντογιαννίδης, Ορέστης Τζιόβας, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τόνυ Δημητρίου, Μιράντα Ζαφειροπούλου

Παρακαλούμε περιμένετε ...